Детски групи Тенис клуб ``Септември 06``

Тенисът е спорт, който набира все по- голяма популярност. Радвайки се на успехите на нашите тенисисти, все повече деца искат да се докоснат до този спорт. И все повече хора използват тениса, като средство за създаване на нови контакти в работата и извън нея.

Тенденцията на тениса в световен мащаб е той да става все по достъпен. Тенис клуб „Септември 06“, предлага групови тренировки по тенис за всякакви възрасти. Нашето мото е „Всеки може да се научи да играе тенис“.

С дългогодишния си опит, сме намерили баланса между методиката на Международната федерация по тенис и индивидуалните потребности на играчите.

За да станете част от нашето голямо тенис семейство, Ви предлагаме следните възрастови групи.

Тенис 10

Това е тенис за деца до 10г, които играят на по-малки кортове и с по- меки топки. Това е един метод, който помага на децата да се научат лесно на правилна техника, докато се забавляват по време на тренировка.

Набляга се основно на двигателното развитие на децата, като към него се изграждат успоредно тактиката и техниката на тениса.

Групи за деца от 11 до 17 години

Това е групата с най-голям обхват. Децата, които попадат в тази възрастова група, се разпределят по възраст и двигателни умения. В този период тенисът се изгражда в технически и тактическо аспекти.

Любителски групи (за навършили 18 години)

Запознайте се с новото ни специално предложение. Достъпен тенис за всички желаещи. От този сезон ТК „Септември 06“, предлага групи за начинаещи, които искат да се научат да играят тенис. Удоволствието да се научиш да играеш тенис не е по възможностите на всеки, точно заради това, ние Ви предлагаме перфектните условия.Тренировките ще се провеждат в групи по 4 човека ( не повече ). Тази група е взаимствана от програмата на международната федерация по тенис „Тенис Експрес“. Тя има за цел да Ви научи в най- кратък период от време да разигравате и да можете да играете на точки със своите приятели.

Групата е предвидена за хора над 18 години.

Лятно тенис училище (очаквайте допълнителна информация за периода на провеждане).

Може да комбинирате целодневни или почасови тренировки, които ще се съчетават със забавни игри и обща физическа подготовка. Време за почивка и обяд*. Тренировките могат да се посещават от понеделник до петък.

Цена за  един ден 35 лв.

Цена за ½ ден 20 лв.

*Обядът не е включен в цената

Един прекрасен начин да уплътните ваканцията на Вашето дете.

Повече информация за програмата и записване на телефони 0886 629 482 или 0898 757 270.

Заповядайте при нас!